Kokstad Autosenter, ditt lokale MECA bilverksted på Kokstad i Bergen. Enkel adkomst, service på alle merker og god service.

EU-kontroll

Vi utfører EU-kontroller og har lang erfaring med alle typer bilmerker. Med bilen din på bilverksted hos oss beholder du alltid fabrikkgarantien, både på service og reparasjoner. Send oss en forespørsel om ledig time.

Alle typer service

Bilens servicehefte stemples, og leses også inn digitalt for de bilene med dette behovet. Ved å utføre din service hos oss kvalifiserer dette til at du opprettholder nybilgarantien fra din merkeforhandler.

AC-service

La oss ta en kontroll av klimaanlegget i bilen din for å sikre behaglig temperatur i cupèn uansett årstid, og forhindre oppblomstring av muggsopp eller bakterier til irritasjon for øyne og luftveier.

Bremseservice

Bilens bremsefunksjon må til enhver tid være feilfri.
Hos oss utfører vi profesjonell bremsereparasjon og bremseservice for både mekaniske og hydrauliske bremsesystemer.

Diagnose

Hos oss kan vi stille diagnose på de fleste bilmerker.
Med diagnose på bilen din kan vi utføre bl.a. omprogrammering av airbag, lesing og sletting av feilkoder, sletting av service varsel m.m.

Hjulstilling

Hjulstilling må oppfylle visse krav. Man må kunne styre bilen naturlig, ha styrefølelse og stabilitet i svinger må være optimal og styringen må ha selvoppretting i alle hastigheter.